Op deze pagina laat ik enkele voorbeelden van websites zien waar ik zoal aan gewerkt heb. Ook geef ik een (klein) inkijkje in de resultaten die ik met deze websites geboekt heb. Des te meer tijd ik krijg om aan een site te werken, des te meer SEO verbeteringen (en dus ook een verbetering in vindbaarheid) kun je verwachten.

GGDGM vaccinatie keyword

Portfolio 1

GGDGM.nl

GGDGM.nl is onderdeel van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM)

Achterhoekseo.nl run ik naast mijn baan als SEO en UX expert voor VGGM. Het fijne aan deze combinatie is dat dankzij AchterhoekSEO met allerlei soorten websites kan werken. Hierdoor blijf ik werken met allerlei soorten website cms-en, commerciële websites en dat is goed om mijn SEO kennis op peil te houden. Daarnaast is het interessant om via VGGM te werken aan niet-commerciële websites en SEO toe te passen om de inwoners van Gelderland-Midden te informeren over allerhande zaken. Dit alles houdt mijn werk uitdagend en het zorgt ervoor dat mijn SEO kennis van hoog niveau blijft.

Hiernaast zie je dat ggdgm met keyword ‘hpv vaccinatie’ een nummer 6 positie heeft. Deze hoge positie is geen toeval. Naar dit zoekwoord zoeken maandelijks ongeveer 37000 mensen. Daarom wist ik dat dit een interessant keyword is om de focus op te leggen. Binnen 1,5 maand bereikten we de top 6 positie.

Portfolio 2

Adwinpeeks.nl

SEO en technische SEO

Voor adwinpeeks.nl verbeter ik de website op het gebied van zowel SEO als technische SEO. Dit is een doorlopend proces waarbij ik telkens nieuwe delen van de site op pak. Inmiddels staat Adwin Peeks op positie 6 in Google op keyword interim woordvoerder. Hiernaast zie je een overzicht van doelen die al bereikt zijn.

Adwin peeks
gelukkiggewicht

Portfolio 3

Gelukkiggewicht.com

Coaching en webshop

De concurrentie van tientallen andere coachingpraktijken en van een overkoepelend moederbedrijf zorgden voor een uitdagende klus om hoog in Google te komen. Maar inmiddels domineert deze website de rankinglijsten!