Welkom bij AchterhoekSEO, dé expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie in de prachtige Achterhoek! Met een passie voor online zichtbaarheid en resultaatgerichte strategieën help ik bedrijven uit de regio én daarbuiten om hun online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen.

SEO expert inhuren

Mijn naam is Elise Luik en ik ben Achterhoekseo.nl. Ik ben een toegewijde en ervaren SEO-professional en ik ken de ins en outs van online vindbaarheid. Ik ben erop gebrand om jouw website bovenaan de zoekresultaten te laten schitteren. Hiervoor graaf ik diep in de data, voer ik een uitgebreide concurrentieanalyses uit en bepaal ik SEO-strategieën die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

SEO ervaring

De meeste van mijn kennis en ervaring op het gebied van SEO heb ik opgedaan bij De Isolatieshop (isolatiemateriaal.nl). In deze functie moest ik vooraf gestelde targets halen voor wat betreft organische vindbaarheid. Dit maakte de baan uitdagend en het voelde als een overwinning als targets gehaald werden. Leuk weetje; ik ben nog steeds de stem voor De Isolatieshop, je hoort mij in hun instructie- en bedrijfsvideo’s en ook in het keuzemenu als je het bedrijf belt!

Ik hou mijn kennis up-to-date doordat ik SEO trends en nieuws op de voet volg en ik meerdere keren per jaar naar zowel online als offline SEO events ga. In 2023 heb ik onder andere deelgenomen aan YoastCon en BrightonSEO. Daarnaast beheer ik uiteraard meerdere sites op het gebied van SEO en hierdoor blijf ik leren.

Wat je van mij kan verwachten

Huur jij AchterhoekSEO in dan hou ik je constant op de hoogte van hoe jouw SEO het doet. Je SEO doelen, prestaties en optimalisaties van je site worden met je besproken, zodat je altijd precies weet waar je staat. AchterhoekSEO staat klaar om je te helpen! Ik lever resultaat en streef ernaar om jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten te brengen.

Dus, ben je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met AchterhoekSEO en laat ons jouw bedrijf helpen groeien met de kracht van zoekmachineoptimalisatie.

Huur AchterhoekSEO nu in!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!