Huur mij in als jouw persoonlijke seo expert

SEO diensten afnemen

SEO diensten door een SEO expert

Online vindbaarheid

Neem je SEO diensten bij mij af dan is het hogere doel altijd om je vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Dat zorgt namelijk voor meer verkeer naar je website en daarnaast zullen de bezoekers die naar je website komen ook waardevolle bezoekers zijn. Bezoekers die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt!

Meer bezoekers

We willen allemaal graag dat onze website goed bezocht wordt. Als je website een hoge en prominente positie inneemt in de zoekmachines (zoals Google) dan zul je zien dat er steeds meer mensen online een bezoek brengen aan jouw site.

Online ervaring

Ondanks het grote doel: online vindbaarheid is ook de online ervaring van de bezoeker belangrijk. Hoe scrollt de bezoeker door de website? Heeft het menu een logische opbouw? Kun je snel en gemakkelijk vinden waar je naar opzoek bent? Dat noemen we User Experience. En ook daar let ik op wanneer ik met je site aan de slag ga.

SEO diensten

SEO door mij
laten uitvoeren?

Neem je SEO-diensten bij mij af dan weet je zeker dat er niet alleen naar SEO gekeken wordt.
Samenwerken met een SEO specialist!

Meer dan SEO

Neem je SEO diensten bij mij af dan weet je dus zeker dat er niet alleen naar SEO gekeken wordt. UX is belangrijk, maar ook snelle laadtijden van je website, een mobielvriendelijke (schaalbare) website en helder en duidelijk ontwerp zijn ook belangrijke zaken om mee te nemen tijdens het optimaliseren van je website. Ze dragen allemaal bij aan de beleving van de gebruiker.

Waardevolle content

Heb je al eens krtisch naar de teksten en afbeeldingen op je website gekeken? Zijn ze logisch? Voegt het iets toe aan wat je op de desbetreffende pagina wilt vertellen? Of zit er geen logica in? Waardevolle en informatieve inhoud is belangrijk, zeker wanneer je als expert in jouw vakgebied gezien wilt worden.

Technische SEO

Bij de start van onze samenwerking voer ik altijd een website audit uit. Hierbij komen de meest urgente SEO klussen aan het licht, maar soms kunnen er ook ingewikkeldere zaken naar voren komen, zoals foutjes in de website. In overleg bepalen we waarop de focus komt en wat prioriteit heeft.

Persoonlijke aandacht

Omdat ik in mijn eentje werk en een beperkt aantal klanten kan aannemen ivm mijn andere werkzaamheden, weet je zeker dat je altijd persoonlijk contact met mij hebt en dat ik alle aandacht aan jouw website kan geven. Hierdoor krijg je meer waar voor je geld dan bij marketingbureaus die SEO ‘erbij’ doen.

Ga voor uitmuntende SEO Diensten en til je online prestaties naar een hoger niveau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
E-mail